Liverpool: „Mint egy ketrecbe zárt oroszlán, menni akar!”

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 19:54
Marco De Marchi, a Liverpool labdarúgócsapatánál futballozó Fabio Borini ügynöke szerint az olasz támadó úgy érzi magát a „vörösöknél”, mint egy ketrecbe zárt oroszlán.

A pályafutása alatt a Chelsea-nél, a Swansea-nál, a Parmánál és az AS Románál is megforduló támadó 2012-ben szerződött Liverpoolba 13 millió euróért.

Az olasz érkezése után nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba, így a 2013–2014-es idényben kölcsönben a Sunderlandhez került, és kiegyensúlyozott, jó teljesítményre volt képes. A legutóbbi szezonban újra a „vörösök” mezét húzta fel Borini, akinek újra epizódszerep jutott – 13 bajnokin lépett pályára, ezalatt egy gólt szerzett.

„Fabio jelenleg úgy érzi magát, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. Egy olyan klubra van szüksége, amelynél a kezdőcsapatban számolnak vele. Több európai topcsapattól is érkezett már ajánlat, az angol és a német élvonalból is kerestek, sőt, Olaszországból is, ám az ottani edzőváltások megnehezítik a tárgyalásokat. Amilyen hamar csak lehet, elhagyja Liverpoolt” – mondta a Corriere dello Sportnak a játékos ügynöke, Marco De Marchi.

A transfermarkt.de hét millióra becsüli Borini piaci értékét, az olasz csatár szerződése 2017-ben jár le Liverpoolban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik