Liverpool: „Minden meccs előtt beveszek öt pirulát, hogy bírjam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.30. 12:12
Csak fájdalomcsillapítókkal képes pályára lépni Dejan Lovren, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool védője. A horvát válogatott játékos az őt gyötrő hátfájdalomról és Achilles-ín-problémájáról is beszélt.

„Problémák vannak a hátammal, ráadásul meghúztam az Achilles-ínamat is. Játszom, de edzeni nem nagyon tudok – mondta a Sportske Novostinak Dejan Lovren. – Ezért hagytam ki a Manchester City és a Burnley elleni bajnokikat. A bal oldalam nagyon fáj. Minden meccs előtt beveszek öt fájdalomcsillapítót, csak így tudok pályára lépni. Ez nem normális, csak egyre rosszabb, sokáig nem mehet így tovább..."„Problémák vannak a hátammal, ráadásul meghúztam az Achilles-ínamat is. Játszom, de edzeni nem nagyon tudok – mondta a Sportske Novostinak Dejan Lovren. – Ezért hagytam ki a Manchester City és a Burnley elleni bajnokikat. A bal oldalam nagyon fáj. Minden meccs előtt beveszek öt fájdalomcsillapítót, csak így tudok pályára lépni. Ez nem normális, csak egyre rosszabb, sokáig nem mehet így tovább..."

A 28 éves középhátvéd fájdalmai ellenére ebben a szezonban már nyolc tétmeccset játszott, a Liverpool mindkét Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén végig a pályán volt. A Pool a Premier League hetedik fordulójában a Newcastle Unitedhez látogat vasárnap.

ANGOL PREMIER LEAGUE
7. FORDULÓ, SZOMBAT
13.30:
Huddersfiled Town–Tottenham Hotspur (Tv: Spíler Tv)
16.00: AFC Bournemouth–Leicester City
16.00: Manchester United–Crystal Palace (Tv: Spíler Tv)
16.00: Stoke City–Southampton
16.00: West Bromwich Albion–Watford
16.00: West Ham United–Swansea City
18.30: Chelsea–Manchester City (Tv: Spíler Tv)
VASÁRNAP
13.00: Arsenal–Brighton & Hove Albion (Tv: Spíler Tv)
15.15: Everton–Burnley (Tv: Spíler Tv)
17.30: Newcastle United–Liverpool (Tv: Spíler Tv)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik