Liverpool: lenyűgöző karácsonyi jótett a kapitánytól – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.27. 10:45
Példáértékű karácsonyi jótettet tudhat magáénak Jordan Henderson, az angol élvonalbeli Liverpool csapatkapitánya. A középpályás hátrányos helyzetű és mozgássérült liverpooli gyerekeknek szervezett három karácsonyi ünnepséget is, ahová klubtársát, Adam Lallanát is magával vitte.

A történetet egy, a klubnál dolgozó hölgy, Ellie Phillips osztotta meg a Facebookon.

Ma egy karácsonyi bulin dolgoztam, amelyet Henderson szervezett, és a terembérlést is fizette (2000 font felett a Kenny Dalglish lelátón), háromseregnyi embert és szervezeteket hívott meg, tele hátrányos helyzetű és mozgássérült gyerekekkel – a terem mindháromszor megtelt. Ő fizette az összes ételt, a szórakoztató programokat és magával hozta Lallanát is, hogy találkozzanak az emberekkel, és hogy aláírást osszanak/közös fotót készítsenek.”

„Mindennek a tetejébe minden egyes gyereknek komoly karácsonyi ajándékot vásárolt (az idősebbeknek például iPadeket.) Őszintén, ők a legszerényebb, legnagylelkűbb emberek, rengeteg gyermek karácsonyát varázsolták szebbé.”

Ráadásul még egy kis tánc is belefért Hendersonnak és Lallanának.




Anything Liverpool on Twitter

: Jordan Henderson & Adam Lallana up dancing with the children - brilliant to see ( via @gernikareds) #lfc https://t.co/7Xiyzi0pBZ





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik