Liverpool: Légy férfi, és mondd, hogy menni akarsz! – Gerrard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 17:24
Raheem Sterling a Liverpool labdarúgócsapatának játékosa, ám egybehangzó angol lapértesülések szerint ez nem a játékosnak köszönhető. Minden jel arra utal, hogy az angol szélső nagyon szeretne távozni a „vörösöktől", ezt azonban még mindig nem adta a vezetőség tudtára. Steven Gerrard szerint ezzel nagyot hibázott.
Alig használt Sterling eladó…
Az egyik Liverpool-szurkoló eladásra kínálja az eBayen, a világ egyik legnagyobb internetes áruházában a klubtól elvágyódó Sterlinget. BŐVEBBEN ITT»
Alig használt Sterling eladó…
Az egyik Liverpool-szurkoló eladásra kínálja az eBayen, a világ egyik legnagyobb internetes áruházában a klubtól elvágyódó Sterlinget. BŐVEBBEN ITT»

Mint beszámoltunk róla, egyéb klubok mellett a Manchester City vetett szemet az angol válogatott játékosra, akinek a manchesteri ajánlat annyira megtetszett, hogy az ügylet előmozdítása érdekében közölte a vezetőséggel, nem hajlandó elutazni a Thaiföldet, Malajziát és Ausztráliát érintő túrára.

Steven Gerrard szerint a trükközés már nem megoldás, Sterlingnek oda kell állnia a vezetőség elé.

„Hihetetlen, hogy ez a történet még mindig nem zárult le. Ha Sterling valóban el akarja hagyni az Anfield Roadot, férfinak kell lennie, és oda kell állnia a vezetőség el! A Liverpool drukkerei mind azt szeretnék, hogy újra a vörös mezben láthassák őt, nem viselkedhet így, ez egyszerűen nem fair”– mondta a Sky Sportsnak a Los Angeles Galaxyhoz szereződő Pool-legenda, Steven Gerrard.

Az angol futball egyik legnagyobb reménységének tartott, 20 esztendős Sterling szerződése 2017 nyarán jár le a Liverpoolnál, piaci értékét a transfermarkt.de 40 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik