Liverpool: Klopp tárt karokkal várja Steven Gerrardot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.19. 15:41
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere Steven Gerrardról, Daniel Sturridge-ról és Raheem Sterlingről is beszélt a Manchester City elleni, szombati mérkőzés előtt.

Az észak-amerikai bajnokság (MLS) szünete miatt szóba került, hogy a Los Angeles Galaxyben szereplő Steven Gerrard visszatér egy időre a Liverpoolhoz, ha nem is játékosként, de legalább saját maga formában tartása miatt.

„Most szabadságon van, mivel amikor Los Angelesbe költözött Liverpoolból, nem sok ideje volt pihenni – mondta Klopp. – Sokat beszélgettünk, de az biztos, hogy a jövő héten még nem edz velünk. Ha utána úgy dönt, hogy igen, nagy szeretettel várjuk.”

A német szakember elmondta, Daniel Sturridge még nem százszázalékos. Raheem Sterling először játszik korábbi csapata ellen, erről is elmondta véleményét.

„Ilyen a futball, ez teljesen normális, előfordul, hogy egy játékosnak a korábbi klubja ellen kell pályára lépnie. Kiváló labdarúgó, semmi rosszat nem hallottam még róla, amióta itt vagyok.”

ANGOL PREMIER LEAGUE
13. FORDULÓ

SZOMBAT
13.45: Watford–Manchester United (Tv: DIGI Sport1)
16.00: West Bromwich Albion–Arsenal (Tv: DIGI Sport1)
16.00: Everton–Aston Villa
16.00: Swansea City–AFC Bournemouth
16.00: Newcastle United–Leicester City
16.00: Chelsea–Norwich City
16.00: Southampton–Stoke City
18.30: Manchester City–Liverpool (Tv: DIGI Sport1)
VASÁRNAP
17.00: Tottenham–West Ham United (Tv: DIGI Sport2)
HÉTFŐ
21.00: Crystal Palace–Sunderland (Tv: DIGI Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik