Liverpool: Klopp rohamot indítana Gulácsi csapattársáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 10:47
null
Ügynöke szerint Emil Forsberg (10) már a télen távozhat az RB Leipzigtől (Fotó: AFP)
Brit lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Bundesligában szereplő RB Leipzig labdarúgóját, Emil Forsberget szerződtetné.

 

A 25 esztendős Emil Forsberg a 2016–2017-es kiírásban eddig 15 bajnokin lépett pályára az RB Leipzig színeiben, csodálatos teljesítménye (5 találat, 9 gólpassz) után nem is meglepő, hogy felfigyelt rá Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

A 24-szeres svéd válogatott szélső értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 5 millió euróra becsüli, a Daily Mirror azonban úgy tudja, Klopp ennek sokszorosát szánja kiszemeltje megszerzésére: a Liverpool a hírek szerint 23.5 millió eurós ajánlatot készül tenni Forsberg játékjogáért.

Hasan Cetinkaya, Forsberg ügynöke elmondta, ügyfelét a közelmúltban több nagy klub is megkörnyékezte, így a svéd futballista téli távozása napirenden van.

„Nem árulok el neveket, ám Forsberg remekül teljesített a szezon első felében, ezek után több nagycsapat is megkeresett. Az RB Leipzig jó úton halad afelé, hogy jó, Bajnokok Ligája-résztvevő együttessé váljon, ennek ellenére nem ígérhetem, hogy Forsberg nem vált klubot a téli átigazolási időszakban” – vélekedett Cetinkaya.

Emil Forsberget 2021 nyaráig köti szerződés a lipcsei gárdához.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik