Liverpool: Klopp nem habozik változtatni, Hazard gólját méltatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.27. 10:04
null
Klopp nem volt boldog szerda este (AFP)
Szerda este a Chelsea 2–1-re legyőzte a Liverpoolt az Anfielden. A győztes gólt szerző Eden Hazard elárulta, gólját pályafutása legfontosabb, legszebb találatai közé sorolja. A vesztes féltől Jürgen Klopp menedzser reméli, hogy nem kell erőnléti okokból változtatni a csapatán, de biztos benne, hogy ha mégis kell, akkor nem tétovázik megtenni a szombati – szintén a Chelsea elleni – bajnokira.

Ahogy beszámoltunk róla, pazar Hazard-gól döntött az Anfielden szerda este a Ligakupa legjobb 16 csapata közé jutásért vívott Liverpool–Chelsea mérkőzésen. A remek szóló után betaláló Eden Hazard a mérkőzést követően elárulta: lőtt már néhány olyan gólt, mint a szerda esti.

„Az biztos, hogy ez a gól angliai pályafutásom három legszebbje között szerepel. Emlékszem, úgy két évvel ezelőtt, az Arsenal ellen a Stamford Bridge-en lőttem valami hasonlót, az is szép volt, ez is az. Ez ráadásul az egyik legjobb gólom, amit lőttem, nagy csapat ellen: győztes gól, fontos meccsen. Szeretnék nagy játékos lenni, ahhoz az kell, hogy nagy meccseken szerezzek nagy gólokat – pont mint szerdán” – mondta Hazard a Chelsea TV-nek.

Hazard gólja

A másik oldalon Jürgen Klopp menedzser érthetően nem repesett az örömtől, amikor a meccs után az újonnan a csapatba került játékosok jövőjéről kérdezték, s elmondta, a kezdőcsapatából nem volt mindenki teljesen meccsre kész állapotban.

„Nagyon intenzív, fizikailag megterhelő volt a mérkőzés mindenkinek a csapatból, azoknak meg főleg, akik ritkán jutnak mostanában játéklehetőséghez. Remélem, hogy nem kell változtatni emiatt, de ha kell, nem habozok” – fogalmazott Klopp a találkozót követően.

Az angol bajnokság 7. fordulójában a hétvégén az eddig hibátlan, listavezető Liverpool a Chelsea-hez látogat, amely két ponttal elmaradva a harmadik helyet foglalja el.

ANGOL LIGAKUPA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Liverpool–Chelsea 1–2
Arsenal–Brentford (II.) 3–1
Nottingham Forest (II.)–Stoke City (II.) 3–2
West Ham United–Macclesfield Town (IV.) 8–0
Tottenham Hotspur–Watford 2–2 – 11-esekkel: 4–2

KORÁBBAN JÁTSZOTTÁK
AFC Bournemouth–Blackburn Rovers (II.) 3–2
Blackpool (III.)–Queens Park Rangers (II.) 2–0
Burton (III.)–Burnley 2–1
Manchester United–Derby County (II.) 2–2 – 11-esekkel: 7–8
Millwall (II.)–Fulham 1–3
Oxford United (III.)–Manchester City 0–3
Preston North End (II.)–Middlesbrough (II.) 2–2 – 11-esekkel: 3–4
Wolverhampton Wanderers–Leicester City 0–0 – 11-esekkel: 1–3
Wycombe Wanderers (III.)–Norwich City (II.) 3–4
West Bromwich Albion (II.)–Crystal Palace 0–3

KÉSŐBB JÁTSSZÁK
Október 2., kedd
Everton–Southampton

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik