Liverpool: Klopp megvédte kapusát, új szerződést kaphat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 21:47
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere kiállt első számú kapusa, Simon Mignolet mellett, aki az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés után újra a kritikák kereszttüzébe került.

A 3–3-ra végződő Liverpool–Arsenal rangadón Simon Mignolet az „ágyúsok” első és második góljánál sem állt a helyzet magaslatán, így újra felerősödtek a belgát kritizáló hangok. Ennek ellenére Klopp megvédte első számú kapusát.A 3–3-ra végződő Liverpool–Arsenal rangadón Simon Mignolet az „ágyúsok” első és második góljánál sem állt a helyzet magaslatán, így újra felerősödtek a belgát kritizáló hangok. Ennek ellenére Klopp megvédte első számú kapusát.

„A második gólnál több segítségre lett volna szüksége a többi játékostól. Egy tökéletes napján bravúrral védett volna. Jobban kell védekeznünk az ilyen szituációkban” – mondta Jürgen Klopp.

A BBC és több angol újság információi szerint Mignolet készen áll, hogy aláírjon egy új, öt évre szóló szerződést a Liverpoollal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik