Liverpool: Klopp elárulta, miért nem lesz a Bayern edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.01. 12:03
Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere úgy érzi, nem lesz a jövőben a Bayern München edzője, méghozzá azért, mert kinevette a bajor sztárcsapatot.

A hatalmas népszerűségnek örvendő német szakember 2001 és 2008 között a Mainz együttesét irányította, 2008 és 2015 között pedig a Dortmundot. Utóbbi klubbal két bajnoki címet is nyert, és 2013-ban bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Sokan tippeltek arra, hogy Klopp lehet Pep Guardiola utódja a Bayern München élén, de a gumiarcú mester 2015 októberében a Liverpool menedzsere lett. Most úgy érzi, egyik közelmúltbeli akciója kizárta őt a lehetséges Bayern-edzők listájáról.

A Bayern München márciusban 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Mainztól, Klopp korábbi csapatától. A Pool-menedzser így reagált a németországi eredményre, miután csapata 3–0-ra legyőzte a Manchester Cityt:



Most így nyilatkozott a reakciójáról.

Ezzel bezártam magam előtt a Bayern-ajtót – idézi a goal.com a 11Freunde interjúját. – A Mainz sikerének örültem, de a videót elnézve igencsak kárörvendőnek látszom. Ez már nem helyrehozható" – tette hozzá Klopp, akit nem szabad mindig komolyan venni. Talán most sem.

Egyik korai liverpooli interjúban tökéletesen foglalta össze személyiségét.

„Nem túl okos, de nem túl bolond. Nem túl vicces, de nem is túl komoly. Alapvetően rendes pali vagyok" – mondta magáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik