Liverpool: Kilenc kupadöntő vár még ránk - Sturridge

Vágólapra másolva!
2013.03.15. 18:20
Daniel Sturridge, a Liverpool labdarúgócsapatának támadója a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, csapatának a hátralévő kilenc bajnoki kilenc kupadöntővel ér fel.

A „vörösök" a Premier League legutóbbi fordulójában 3–2-es győzelmet arattak a Tottenham ellen, és ha a Southamptont is legyőzik szombaton, akkor több mint két év után nyernének zsinórban négy bajnokit.

„Kilenc meccsünk van még hátra a bajnokságban, számunkra mind a kilenc egy kupadöntővel ér fel. Remélem, továbbra is egészséges maradok, és az összes hátralévő találkozónkon pályára léphetek" – nyilatkozta Sturridge.

„Az erőnlétemmel nincs gond. A Tottenham elleni mérkőzés előtt csak pár napot edzettem, ezért azon a meccsen nem éreztem magam olyan «élesnek», mint szoktam. De nem keresek kifogásokat a gyengébb teljesítményemért. Örülök, hogy győztünk, és boldog voltam, hogy segíthettem a csapatot" – tette hozzá a 23 esztendős csatár.

A Liverpool jelenleg hatodik az angol bajnokságban, hátránya két pont az Európa-liga-indulást érő, 5. helyen álló Arsenal mögött. A negyedik helyezett Chelsea – amely ezzel a pozícióval a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhatna – hét ponttal előzi meg a „vörösöket".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik