Liverpool: Ismerem őt, ez nem vallana rá – Ronaldinho Coutinhóról

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 14:35
Ronaldinho szerint nem lesz hatással Philippe Coutinho teljesítményére a Liverpoolnál az, hogy a nyáron meghiúsult az FC Barcelonához való átigazolása. A brazil szerint honfitársa egyszerűen nem vetne be ilyen trükköket.

Az FC Barcelona a nyári átigazolási időszakban több ajánlatot is tett a Liverpoolnak Philippe Coutinho játékjogáért, ám a kluboknak nem sikerült megegyezniük, így a brazil a 2017–2018-as szezont is a Pool színeiben kezdte meg. Bár Philippe Coutinho nyíltan felvállalta, mennyire szeretne a katalán klubhoz szerződni, Ronaldinho kétli, hogy „bosszúból” nem játszana kellő odaadással a Liverpoolnál, amiért a klub nem engedte el.

„Ebben az idényben mindent megtesz, hogy segítse a csapatot, ő egyszerűen ilyen játékos – nyilatkozta a brazil legenda. – Másrészről egy futballista sem tagadná meg a játéklehetőséget egy olyan szezonban, amely után nem sokkal kezdődik a világbajnokság. A Liverpool-rajongóknak nincs okuk az aggodalomra. Kétlem, hogy a jövőjével kapcsolatos történetek arra késztetnék, hogy ne adjon bele mindent a pályán. Ismerem őt, és ez nem vallana rá.”

Ronaldinho viszont hozzátette: valószínűleg nem ez volt a Barcelona egyetlen próbálkozása Coutinho átigazolására, így van még esély arra, hogy honfitársa egy nap magára öltse a Barca mezét.

„Nyíltan kimondták, mennyire szeretnék megszerezni őt, szóval biztos vagyok benne, hogy később újra megpróbálkoznak majd az átigazolásával” – mondta a Barcelonánál öt évig futballozó brazil.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik