Liverpool: hat forduló, hét gólszerző – Klopp megmagyarázta

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.09.28. 13:40
Jürgen Klopp menedzser szerint az, hogy a Liverpoolban sok játékos betalált már az angol labdarúgó-bajnokság jelenlegi szezonjában, a csapat támadó felfogásának köszönhető.

A Mersey-parti együttes 16 gólt szerzett hat bajnokin, a találatokon hét játékos osztozik. Három gólnál jár Philippe Coutinho, Adam Lallana, Sadio Mané és James Milner, kétszer volt eredményes Roberto Firmino, valamint Jordan Henderson és Dejan Lovren is feliratkozott már a góllövőlistára.Philippe Coutinho, Adam Lallana, Sadio Mané és James Milner, kétszer volt eredményes Roberto Firmino, valamint Jordan Henderson és Dejan Lovren is feliratkozott már a góllövőlistára.

„Ez a stílusunk eredménye. Különböző játékosokra van szükségünk a tizenhatoson belül és kívül, akik támadó szellemben mozognak, így gólhelyzetbe tudnak kerülni” – hangsúlyozta a német szakember, aki hozzátette, amíg együttese jól játszik és nyeri a mérkőzéseket, őt nem érdekli, kik szerzik a gólokat. „Ha egyetlen játékos talál be ötvenszer, nem lesz vele gondom mindaddig, amíg nyerünk”.

A Liverpool hat forduló után 13 ponttal negyedik a tabellán, hátránya öt pont a listavezető, eddig százszázalékos Manchester City mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik