Liverpool: Ez őrület – Klopp a válogatott-menetrendet kritizálja

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.07.20. 12:21
Jürgen Klopp, az FC Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, a zsúfolt hazai és nemzetközi versenynaptár miatt a klubok a túlhajtott játékosok „csontjait fogják összegyűjteni” az idény során.

Az 55 csapatos válogatott sorozat, a Nemzetek Ligája új kihívás elé állítja majd az egyesületeket is, a nemzeti csapatok szeptembertől novemberig játsszák a csoportmeccseket, jövő júniusban pedig következik a döntő.

„Nagyon kemény feladat lesz megfelelni ennek az új kihívásnak. A jövőben ezen változtatni kell. Először játszanak a világbajnokságon, majd a Nemzetek Ligájában, jövő nyáron a Nemzetek Ligája döntőjében, ez őrület” – fogalmazott a Bajnokok Ligája-döntős gárda német trénere.

„Most minden olyan fontos a futballban, a végén majd többé-kevésbé az marad, hogy összegyűjtsük a csontjaikat” – mondta keserűen a játékosokról Klopp.

Az FC Liverpool jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozik, vasárnap – a Bajnokok Kupája (ICC) elnevezésű mérkőzéssorozat keretében – Klopp volt csapatával, a Borussia Dortmunddal csap össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik