Liverpool: „Elég rosszul nézett ki” – Klopp aggódhat játékosáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.08. 15:34
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében a Borussia Dortmund 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Liverpoollal. Az angolok középpályása, Jordan Henderson térdsérülést szenvedett a mérkőzésen.

A 25 éves Hendersont az első félidőben le kellett cserélni, mert nem tudta folytatni a játékot. Pénteken vizsgálják meg, hogy megtudják, mennyire súlyos a sérülése.

„Amíg nincs vizsgálat, nem tudjuk megítélni a sérülést, de elég rosszul nézett ki" – mondta Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

A futballista sérülése komoly problémát jelenthet Roy Hodgsonnak, az angol válogatott szövetségi kapitányának is, akinek május tizenkettedikéig be kell jelentenie a franciaországi Európa-bajnokságra utazó keretét. Henderson a selejtezők során alapembernek számított hazája nemzeti csapatában, tízből hat mérkőzésen is kezdőként lépett pályára.

Henderson az idény korábbi szakaszában már három hónapot a partvonal mellett töltött lábsérülés miatt. Jelenlegi sérülése következtében pedig valószínűleg nem lehet ott a Dortmund ellen az Európa-liga-negyeddöntő visszavágóján.

A Liverpool vasárnap délután a Stoke Cityt fogadja hazai pályán a Premier League 33. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik