Liverpool: Coutinho végre beszélt a Barca ajánlatáról

Vágólapra másolva!
2017.09.17. 11:37
Philippe Coutinho, a Liverpool labdarúgócsapatának brazil válogatott támadója először beszélt a Barcelona megkereséséről, amióta meghiúsult az átigazolása. A 25 esztendős klasszis elismerte, érdekelte a katalánok ajánlata, de most már minden idegszálával a „vörösökre” és a jelenlegi idényre koncentrál.

Mint az köztudott, a Barcelona vezetőségének Coutinho volt az első számú célpontja a Paris Saint-Germainhez távozó Neymar pótlására, ám a Liverpool csak horribilis áron, 200 millió euróért engedte volna el a brazil sztárt. Ezt a katalánok nem akarták kifizetni, így Coutinho maradt a Liverpoolnál, melynek kezdőcsapatába szombaton először került be az átigazolási ügye óta. (Jürgen Klopp csapata hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Burnleyvel.)(Jürgen Klopp csapata hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Burnleyvel.)

„Kaptam egy ajánlatot. Az embert néha érdeklik ezek a megkeresések, néha nem. Mint azt mindenki tudja, engem érdekelt, ahogy a családomat is – mondta a Liverpool játékosa az ESPN Brasilnek. – Óriási megtiszteltetés, ha egy nagy csapattól kapsz ajánlatot, de az is nagy elismerés, hogy a Liverpoolban játszhatsz. Nehéz hónapot hagytam magam mögött, de most már arra koncentrálok, hogy sikeres legyen a szezonom és segítsem a csapatomat. Úgy a Liverpoolt, mint a brazil válogatottat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik