Liverpool: Coutinho heteket hagy ki; 9 millióért érkezhet védő

Vágólapra másolva!
2016.01.07. 15:04
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a Stoke City otthonában 1–0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzésen megsérülő Philippe Coutinhóra többhetes kihagyás vár. A klubhoz kapcsolódó további hír, hogy Andrea Ranocchia szerepel a kiszemeltek között, míg Sheyi Ojo visszatért a Wolverhamptontól.

A Stoke City elleni Ligakupa-meccsen Dejan Lovren és Philippe Coutinho is megsérült az első félidőben – mindkét játékost le kellett cserélni –, míg Kolo Touré fájdalmakkal játszotta végig a találkozót.Dejan Lovren és Philippe Coutinho is megsérült az első félidőben – mindkét játékost le kellett cserélni –, míg Kolo Touré fájdalmakkal játszotta végig a találkozót.

„Coutinho sérülése súlyosabb, mint Lovrené és Touréé, egyik játékos sem léphet pályára pénteken. Dejan a Manchester United elleni mérkőzést követően csatlakozhat a csapathoz, Coutinhóra azonban egy-két héttel hosszabb kihagyás vár” – mondta Jürgen Klopp, az Exeter City elleni FA-kupa-meccsre készülő együttes menedzsere a futballisták állapotáról.

A Liverpool a Manchester United elleni rangadót megelőzően az Arsenallal is összecsap a Premier League-ben, a brazil és a horvát játékos ezekről a mérkőzésekről biztosan lemarad, sőt a német menedzser előrejelzése alapján Coutinho lehet, hogy csak februárban térhet vissza.

A középhátvédet kereső liverpooli együtteshez kapcsolódó további hír, hogy a vezetőség hamarosan 9 millió eurós ajánlatot tehet Andrea Ranocchiáért, aki kiszorult az Inter kezdőcsapatából. Az olasz válogatott védő a Norwich City ajánlatát már elutasította, és ha igazak azok a hírek, melyek szerint hazájában szeretné folytatni a pályafutását, akkor a Torino lehet a befutó a kegyeiért folyó harcban.

A Liverpool időközben visszarendelte a Wolverhampton Wandererstől kölcsönadott támadóját, Sheyi Ojót, aki az ősszel 19 tétmérkőzésen három gólt szerzett a másodosztályú csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik