PL: Bogdán nem bírt aludni, csak egy dolog járt a fejében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 17:41
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wandererstől a nyári átigazolási időszakban a Liverpoolhoz szerződő Bogdán Ádám a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a Mersey-parti együttes a többi kérővel szemben elsőbbséget élvezett a kegyeiért folytatott versenyfutásban. A magyar válogatott kapus elárulta, a szerződés aláírása előtt álmatlanságban szenvedett.

A 27 éves kapus idén januárban hívta fel magára a Liverpool vezetőinek figyelmét, amikor – még a Bolton kapusaként – több nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy a másodosztályú csapat kapott gól nélkül játssza le a „vörösök” elleni idegenbeli FA-kupa-mérkőzést.

„Talán azon a meccsen nyújtottam pályafutásom eddigi legjobb teljesítményét. Koncentráltan védtem, kommunikáltam a társakkal, a kirúgásaim is jól sikerültek, és rendre jókor voltam jó helyen. Nagyon örültem, hogy kapott gól nélkül hoztam le a mérkőzést” – mondta Bogdán.

„Miután megtudtam, hogy a Liverpool érdeklődik irántam, elsőbbséget élvezett a többi csapattal szemben. Mondtam az ügynökömnek, hogy ide szeretnék igazolni, nem máshová. Próbáltam élvezni a nyári szünetet és megőrizni a jó fizikai állapotomat, de mielőtt véglegesítettük a szerződést, nem tudtam aludni, annyira izgatott voltam. Csak az átigazolás járt a fejemben, és az, hogy a Liverpool játékosa lehetek” – tette hozzá a magyar válogatott kapus.

Bogdán tétmérkőzésen még nem mutatkozhatott be Brendan Rodgers csapatában, melyben jelenleg Simon Mignolet számít az első számú kapusnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik