Liverpool: Bogdán megkapta a dalt, amelyre sokan vártak

Vágólapra másolva!
2015.07.29. 15:26
null
Bogdán Ádám (Fotó: Liverpool)
Saját szurkolói dalt kapott Bogdán Ádám, a Premier League-ben szereplő Liverpool nyári igazolása. A magyar válogatott kapust a „vörösök" egyik kedvenc szurkolója lepte meg egy saját énekkel, amelyet lehet, hogy ősztől a legendás Anfield stadion több tízezres népe is énekel majd.

A dal születéséért felelős Owen Hymas egy közkedvelt arc a Liverpool szurkolói között. A Twitteren aktív életet élő, szórakoztató videóinak köszönhetően már-már legendaként kezelt, szezonbérlettel rendelkező srác az új igazolásoknak költött egy rövid dalt, amelyet fel is töltött a közösségi oldalra. A Bogdán Ádámhoz intézett költeményére már sokan vártak, most megkapták.


„Adam Bogdan is a red, is a red, is a red. Adam Bogdan is a red, he is ginger" – szól a dal, amely arra céloz, hogy Bogdán duplán vörös: a Liverpool és a hajszíne miatt is.

Aki kíváncsi a többi nótára: így köszöntötte Nathaniel Clyne-t, így James Milnert és így Roberto Firminót.

Owen Hymas – akinek állítólag több éneke is rendszeresen felcsendül az Anfielden – egyik legemlékezetesebb akciója 2014 nyarán, Mario Balotelli érkezésekor volt. A srác így fogadta a csatárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik