Liverpool: Bogdán, Hart, Klopp – de hogy jön ide Kemenes?

Vágólapra másolva!
2017.02.07. 14:05
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks kapusa, Kemenes Szabolcs a Liverpoolban védő Bogdán Ádám mellőzéséről, a „vörösök” kapusproblémáiról, valamint saját sorsának várható alakulásáról is beszélt.

„Bogdán Ádám Liverpool-szintű kapus, túl könnyen lemondott róla a német (Jürgen Klopp – a szerk.). Kariust ő hozta, mégis egy-két hiba után ma már jegeli. Mignolet-ban elméletileg hisz, ezért hosszabbított vele nemrég három évet, most mégis az ő nyakába varrja a gyengébb eredményt, ami szerintem nem korrekt. A belga nem rossz kapus, és szerintem Bogdán is megérdemelne még egy esélyt, mégis úgy hiszem, nyáron szerződtetik Hartot, akire egyébként már az elmúlt nyáron is lecsaphatott volna Klopp. A menedzsernek először magában kellene keresnie a hibát” – mondta a Borsnak Kemenes Szabolcs, akinek jövője továbbra is kérdéses a Paksnál.Kemenes Szabolcs, akinek jövője továbbra is kérdéses a Paksnál.

Ugyanis amikor decemberben kiderült, hogy a 30 esztendős kapus minden bizonnyal távozik a klubtól – a szakítás előzménye az volt, hogy a Vasas elleni bajnoki előtt az egyik edzésen összekülönbözött Csertői Aurél vezetőedzővel –, mindenki biztosra vette, csak idő kérdése, mikor lesz új csapata. Ahogy várható volt, a januári felkészülést már nem a paksiakkal kezdte el, és noha egy hét múlva, február 14-én bezár a hazai átigazolási piac, egyelőre nem lehet tudni, miként alakul a jövője.

„Csend van körülöttem, továbbra sem tudom, hol folytatom a pályafutásomat – mondta a kapus a Nemzeti Sportnak. – Nyilván az lett volna ideális, ha már korábban kiderül, melyik csapatba igazolok, de felesleges azon elmélkedni, miért alakult így. Természetesen igyekszem formában tartani magamat, és bár az átigazolási időszak csak a jövő héten ér véget, látok esélyt rá, hogy még ezen a héten rendeződjön a sorsom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik