Liverpool: Bogdán a riválisa szemébe mondta, ő akar védeni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 10:39
null
Bogdán Ádám és Simon Mignolet derűsen várja a rajtot (Fotó: Liverpool FC)
A Liverpool FC hivatalos honlapja csapatépítő jellegű videót posztolt: Simon Mignolet, az angol élvonalbeli (Premier League) labdarúgócsapat első számú kapusa új vetélytársát, Bogdán Ádámot interjúvolta meg az LFCTV kamerája előtt.

Az első anfieldi élmények kedélyes megvitatása után Simon Mignolet megkérdezte Bogdán Ádámtól, milyen céljai vannak első liverpooli idényében.

„Talán nem a legjobb alkalom, hogy megfogalmazzam, de szeretnék a lehető legtöbb meccsen védeni” – mondta a magyar kapus, majd miután jóízűt nevettek ezen, komolyra fordítva hozzátette: örül, hogy együtt dolgozhatnak, és nincs fontosabb, mint hogy ők ketten – kiegészülve a klub többi kapusával – harmonikusan együttműködő, jó csapatot alkossanak, mert a Liverpool eredményessége ezen is múlik, és ami őt illeti, szeretne valamit nyerni ebben az idényben.

„Ha adhatok egy tanácsot az itteni első tapasztalataim alapján, akkor azt mondom: maradj önmagad, dolgozz keményen, mert akkor minden sínre kerül” – mondta a belga rivális.

A beszélgetés korábbi szakaszában Mignolet-nak volt egy másik jó tanácsa is: ha Ádám nem akar kellemetlen fotókat látni magáról, akkor a csapatbuszon semmiképpen se aludjon el, mert akadnak vicces kedvű csapattársak, akik fotózásra állított telefonnal a kezükben másra se várnak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik