Liverpool: Bogdán - a popsztár, a hős, a harmadik számú

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 10:42
Amint arról beszámoltunk, angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool átigazolná a Boltonból a magyar kapust, Bogdán Ádámot. A közösségi oldalaknak ennyi elég is volt, a bravúrosan védő magyar kapus robbantott.

Mint arról beszámoltunk, több angol híroldal is arról írt, hogy a Liverpool ellen szombaton remekül védő Bogdán meggyőzte Brendan Rodgerst, aki már a télen szerződtetné. A magyar kapusnak a nyáron lejár a megállapodása a Boltonnal, így ha a Wanderers nem hosszabbít vele, ingyen elveszíti.Mint arról beszámoltunk, több angol híroldal is arról írt, hogy a Liverpool ellen szombaton remekül védő Bogdán meggyőzte Brendan Rodgerst, aki már a télen szerződtetné. A magyar kapusnak a nyáron lejár a megállapodása a Boltonnal, így ha a Wanderers nem hosszabbít vele, ingyen elveszíti.

A Twitter természetesen a sajtóhírre reagálva azonnal felpezsdült, és hamar meg lehetett tudni egy-két apró részletet a jól értesült sportújságírók, valamint a drukkerek rövid bejegyzéseiből.

Lehet, hogy nem megy Liverpoolba, de a drukkerek már imádják Bogdánt
BOGDÁN LEGJOBB PILLANATAI A POOL ELLEN – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Lehet, hogy nem megy Liverpoolba, de a drukkerek már imádják Bogdánt BOGDÁN LEGJOBB PILLANATAI A POOL ELLEN – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Egyes hírek szerint a Pool valóban szeretne lecsapni a magyarra, ám a meggyőző teljesítménye ellenére Bogdánnal csak harmadik számú kapusként számolnának, így csak akkor kapna lehetőséget, ha Simon Mignolet, valamint Brad Jones is játékképtelen.


A liverpooli drukkerek máshogy gondolják, és egy apró kampányt is indítottak a közösségi oldalon, hogy a „vörösök” vezetőségének figyelmét felhívják: Mignolet helyére kell szerződtetni a bravúrkapust.

Más kérdés, hogy Bogdánt a drukkerek szeretik „álcázni”, és még gyakran összekeverik a brit popsztárral, Ed Sheerannel...

A név stimmel, a kép kevésbé – százával érkeznek a Bogdánt követelő bejegyzések (Fotó: Twitter)
A név stimmel, a kép kevésbé – százával érkeznek a Bogdánt követelő bejegyzések (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik