Liverpool: Balotellit a Lazio is hívja - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.01.28. 13:30
Topszinten nem igazán találja a helyét az európai klubfutballban Mario Balotelli. Angol sajtóhírek szerint a Lazio mindenesetre segítő kezet nyújtana, aminek a római klub argentin középpályása, Lucas Biglia is örülne.

„Mi szívesen játszanánk együtt Marióval” – utalt a légiós arra a felvetésre, hogy a Lazióban végre a vele szemben támasztott elvárásoknak megfelelően teljesítene a jó felépítésű, de a kiváló teljesítménnyel adós, talán túlértékelt olasz támadó.

Balotelli az elmúlt években több topcsapatban is – Inter, Milan, Manchester City, Liverpool, utóbbi három klub 20 millió euró feletti összeget áldozott rá – megkapta a bizalmat, de a vége mindig csalódás lett. És már az induláskor, miként a köztes időszakban sem verdeste az eget.

Az olasz liverpooli szerződése 2018 nyaráig érvényes, értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra teszi. A 24 éves támadó hazatérése valószínűsíthető, csak idő és klub kérdése.

Az elmúlt hónapban a Sampdoriánál és a Parmánál már kacérkodtak a nevével, az angolok viszont fizetősebb helyre adnák el, ám kosarat kaptak a Juventustól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik