Liverpool: Balotelli érzi, baj van, „mágiával” indulna be?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 19:11
Mario Balotelli egyedi trükkel kísérli meg felvenni a Premier League ritmusát: a Liverpool labdarúgócsapatánál sokat kritizált olasz állítólag a Barcelonát erősítő Luis Suáreztől szerzett relikvia segítségével próbál formába lendülni.

Balotelli 2014 augusztusában szerződött az AC Milantól a Liverpoolhoz, és bár új együttesénél is nagy reményeket fűztek a balhés olaszhoz, második angliai csapatánál sem lett a szurkolók kedvence. A 2014–2015-ös idényben 13 bajnokin lépett pályára a PL-ben, és eddig csupán egyszer tudta megzörgetni a hálót.

Ő is érzi, hogy ennek rossz vége lesz, így egyedi taktikához folyamodott, egy kis mágiával próbál belelendülni. A Sunday People beszámolója szerint Balotelli a múlt nyáron Barcelonába szerződő Luis Suárez levetett sípcsontvédőjét kérte el a szertárostól, és azt várja, ettől majd megállíthatatlan lesz.

Balo komolyan veszi a felszerelés eszmei értékét, állítólag fel is hívta a már Spanyolországban futballozó uruguayit, mielőtt használatba vette a sípcsontvédőt, Suárez pedig természetesen áldását adta a trükkre.

Az olasz korábbi csapata, a Manchester City ellen még nem vethette be a csodafegyvert, ugyanis Brendan Rodgerstől egyetlen percet sem kapott a 2–1-re megnyert találkozón, de talán majd legközelebb…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik