Liverpool: az új játékos tagadja, hogy a várandós színésznővel kavar

Vágólapra másolva!
2016.09.15. 13:44
Nemrégiben az angol bulvárlap, a Daily Star arról írt, hogy a Liverpool labdarúgócsapatának új kapusa, Loris Karius a szép színésznővel, Stephanie Davisszel randevúzik. A futballista tagadja a pletykákat, míg a színésznő sejtelmes választ adott.

„Érdekes, hogy olyan személlyel hoznak szóba, akit nem is ismerek. Kérem, hogy álljanak le a kitalált sztorikkal és hagyjanak minket dolgozni” – reagált a Twitteren a Mainztól szerződtetett kapus.„Érdekes, hogy olyan személlyel hoznak szóba, akit nem is ismerek. Kérem, hogy álljanak le a kitalált sztorikkal és hagyjanak minket dolgozni” – reagált a Twitteren a Mainztól szerződtetett kapus.

 

 

Stephanie Davis sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a pletykákat. A helyzetre az OK! bulvármagazin internetes kiadásában vezetett blogjában reagált.

„Rengeteg spekulációról hallottam a héten, amelyek szerint járok valakivel. De nem mondtam semmi olyasmit, hogy igen, van valakim vagy nincsen. Az, hogy terhes vagyok, nem jelenti, hogy nem alakulhat ki egy új szerelem. Ha találkozom az új személlyel, akkor majd beszámolok róla” – írta a színésznő, aki az ír valóságshow-sztártól, Jeremy McConnelltől vár gyermeket. Természetesen a televíziós személyiség megkérdőjelezte, hogy ő lenne az apa.

A Daily Star szerint Davis kisasszony teljesen beleesett a Liverpool kapusába. Az új szerelemről pedig két titokzatos képet is megosztott az Instagram-oldalán, amelyen egy férfival előbb összekulcsolt kézzel ül a naplementében, aki egy kozmetikai szalonba is elkísérte.

When you love someone so much https://m.youtube.com/watch?v=5JxgDJvqGmM

Ahhhhh...he waited for me all day while I got my hair done... Busy busy week ahead

Érdekesség, hogy az utóbbi képen látható férfi kezén nincsen tetoválás, míg Loris Karius mindkét keze teljesen ki van varrva.

 


Stephanie Davis és Loris Karius egy párt alkotnak? (Forrás: 101greatgoals.com)
Stephanie Davis és Loris Karius egy párt alkotnak? (Forrás: 101greatgoals.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik