Liverpool: „Az az ember idióta, ne foglalkozzanak vele!”

Vágólapra másolva!
2015.05.21. 17:28
Kezd egészen szürreális irányt venni Raheem Sterling ügye. Most a Liverpool labdarúgócsapatának klasszisát képviselő ügynök tett újabb csavart a történetbe egy kemény kritikával.

Nyílt titok Liverpoolban, Raheem Sterling távozni akar. A „vörösök” húszesztendős támadója kupákat akar nyerni, ráadásul a fizetésével is elégedetlen, ezért egybehangzó sajtóértesülések szerint ügynöke tanácsára úgy döntött, az idény végén csapatot vált. Raheem Sterling távozni akar. A „vörösök” húszesztendős támadója kupákat akar nyerni, ráadásul a fizetésével is elégedetlen, ezért egybehangzó sajtóértesülések szerint ügynöke tanácsára úgy döntött, az idény végén csapatot vált.

„Két dolgot kell tennie, először is be kell fognia a száját, másodszor pedig le kell cserélnie az ügynökét. Felfordul a gyomrom ettől az ügytől, egy húszéves kölyök szórakozik a Liverpoollal” – fakadt ki korábban Jamie Carragher, a Pool ikonja.

Gyorsan jött a válasz, Sterling ügynöke, Aidy Ward a London Evening Standardnak reagált az őt ért kritikára.

„Carragher? Az az ember idióta, ezt mindenki tudja, ne foglalkozzanak vele. Őszintén, akad még valaki a világon, aki komolyan tud venni egy kiöregedett liverpooli szakkommentátort?” – válaszolt Ward.

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid, a Bayern München, Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is szívesen látná soraiban Sterlinget, akinek piaci értékét 30 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik