Liverpool: „Amikor Coutinho elment, le akartam csapni erre”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 13:14
Philippe Coutinho távozása után a nyáron Sadio Mané kapta meg a Liverpool 10-es számú mezét. A szenegáli támadó a Liverpool Echónak elárulta, nagyon izgatott volt, hogy ő léphet a brazil klasszis örökébe és felfedte a számváltás okát is.

Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a 10-es mezt, mert eddig minden csapatomnál viselni tudtam. A Liverpoolnál már foglalt volt ez a szám, de amikor Philippe Coutinho eligazolt, le akartam csapni rá, mindig is ez volt a kedvenc számom” – nyilatkozta a vörösök támadója, aki csapata kiváló szezonkezdetéről is beszélt, miután a Liverpool hatból hat meccset nyert a Premier League-ben és az első BL-mérkőzését is sikerrel abszolválta a PSG ellen.Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a 10-es mezt, mert eddig minden csapatomnál viselni tudtam. A Liverpoolnál már foglalt volt ez a szám, de amikor Philippe Coutinho eligazolt, le akartam csapni rá, mindig is ez volt a kedvenc számom” – nyilatkozta a vörösök támadója, aki csapata kiváló szezonkezdetéről is beszélt, miután a Liverpool hatból hat meccset nyert a Premier League-ben és az első BL-mérkőzését is sikerrel abszolválta a PSG ellen.

Őszintén szólva, szerintem egyáltalán nincs rajtunk nyomás. Kiváló csapatunk és sok pontunk van, szóval miért éreznénk nyomást? Magabiztosak vagyunk, mert nagyon jól játszunk, sorozatban nyerjük a meccseket és folytatni szeretnénk ezt a sorozatot. Még a szezon elején járunk, ezért nagyon koncentrálnunk kell, bízunk abban, hogy ez egy olyan idény lehet, ahol minden célunkat elérhetjük. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de hiszünk magunkban.”

Mané a Chelsea elleni, szombati, londoni meccs előtt nyilatkozott, azt követően, hogy szerdán a Ligakupában a kékek 2–1-re győztek a Liverpool otthonában, Mané azon a meccsen a második félidőben, csereként lépett pályára.

ANGOL PREMIER LEAGUE
7. FORDULÓ, A MAI PROGRAM
13.30:
West Ham United–Manchester United (Tv: Spíler1)
16.00: Arsenal–Watford (Tv: Spíler1)
16.00: Everton–Fulham
16.00: Huddersfield Town–Tottenham Hotspur
16.00: Manchester City–Brighton & Hove Albion
16.00: Newcastle United–Leicester City
16.00: Wolverhampton Wonderers–Southampton
18.30: Chelsea–Liverpool (Tv: Spíler1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik