Liverpool: Alisson elárulta, meddig tervez Európában és mihez kezd utána

Vágólapra másolva!
2020.11.12. 14:34
null
Alissonnak megvannak a tervei a Liverpool utánra is (Fotó: AFP)
Alisson Beckernek már most kész terve van arra, mit szeretne kezdeni a karrierjével, ha egyszer továbbáll Liverpoolból – a 28 éves brazil kapus egy interjúban beszélt az elképzeléseiről. Az elképzelésekről, amelyek szerint akár 40 éves kora felett is topszinten védene, nem kizárt, hogy Angliában.

„Pontosan tudom, hogy Istennek tervei vannak még velem, és én követni szeretném ezt az utat. De a szívem vágya, hogy egyszer még visszatérjek Brazíliába. Talán Isten tudja, mikor, a lényeg viszont, hogy az Internacionalba megyek vissza, az otthonom, a szerelmem az a klub” – idézte a Globo Esporte a kapust.

„Óriási elismerés van bennem minden brazil csapat irányába, de nem tudom elképzelni, hogy hazatérve máshol futballozzak, mint a nevelőegyesületemben. Ennek a kérdésnek viszont még nincs is itt az ideje. Hosszú karrierrel számolok. Hogy ez harmincöt, negyven, vagy annál is több éves koromig tart, azt nem tudom. Bízom abban, hogy negyven felett is képes leszek topszinten védeni, legyen szó a válogatottról vagy egy európai csapatról.”

„Nem szoktam nagyon-nagyon hosszú távú terveket szőni. Persze vannak álmaim, de a lényeg, hogy mindig két lábbal a földön álljak, hogy a pályán történő eseményekre fókuszáljak. Így tudom a lehető legjobban kezelni a dolgokat – arra akarok koncentrálni, ami épp most történik. Most a Liverpool számomra a legfontosabb” – tette hozzá a brazil labdarúgó, aki a harmadik idényét tapossa az Anfielden, az elsőben Bajnokok Ligája-, a másodikban PL-győztes lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik