Liverpool: a támadó kifakadt, nem érti, miért mellőzi Klopp

Vágólapra másolva!
2016.03.24. 10:46
Christian Benteke, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool támadója nincs megelégedve azzal, hogy Jürgen Klopp menedzser alig játszatja.

Christian Benteke a 2015–2016-os kiírásban eddig összesen 35 mérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolcszor volt eredményes és öt gólpasszt osztott ki, ám Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere az elmúlt hónapokban jobbára csak csereként számol a 25 esztendős támadóval.

A 24-szeres belga válogatott Benteke nem elégedett jelenlegi helyzetével a klubnál, frusztrációját pedig nem is rejti véka alá.

„Amikor Jürgen Klopp aláírt a Liverpoolhoz, sok csapattársam mondta, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert sokat játszom majd – idézi Benteke szavait a Sport/Voetbalmagazine. – Ha a trénered azt mondja, hogy annak idején meg akart szerezni a Dortmundba, majd nem sokkal ezután azon kapod magad, hogy semmibe vesz, azt nehéz megérteni.”

A játékos mondatai után újra szárnyra kaptak a jövőjét érintő pletykák: a hírek szerint Bentekéért a Juventus 25 millió fontot sem sajnálna kifizetni, Klopp pedig nem ragaszkodik a csatárhoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik