Liverpool: „A mellnövesztésre koncentrálj, ne a focira”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.29. 12:14
Ryan Babel, a Liverpool korábbi játékosa nem meglepő módon ismét volt menedzserét, Rafa Benítezt gúnyolta saját Twitter-csatornáján, ám ezúttal sikerült leégetnie magát, amikor egy Pool-rajongó hölggyel folytatott „érdekes” csevejt.  

Eddig sem volt titok, hogy a 28 esztendős, 2007 és 2011 között a Liverpoolban focizó Ryan Babel korábbi edzőjét, a jelenleg a Real Madridnál tevékenykedő Rafa Benítezt és annak túlságosan is védekező felfogását okolja kifejezetten gyengén sikerült angliai „kiruccanásáért", hiszen nem először próbált meg odaszúrni a spanyol szakembernek.hiszen nem először próbált meg odaszúrni a spanyol szakembernek.

A 43-szoros holland válogatott támadó ismét egykori trénerét kritizálta, miután felidézett egy, a brit médiában megjelent cikket, amelyben Benítez tagadta, hogy a defenzív taktika híve lenne.

Igen ám, de ekkor egy Liverpool-drukker hölgy beszólt Babelnek, aki indulatosan reagált, ám ezzel valószínűleg inkább csak saját magát járatta le.

„Miért gyűlölöd Benítezt ennyire? – hangzott el a nő kérdése. – Ő jelenleg a Real Madridot irányítja, miközben te a követőidnek azért könyörögsz, hogy vegyenek fel Whatsappon (mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás – a szerk.).”

Babel válasza vélhetően sokaknál kicsapta a biztosítékot: „Inkább arra kellene koncentrálnod, hogy kinőjenek a melleid ahelyett, hogy a focival foglalkoznál. Törődj a saját dolgoddal."

A jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben légióskodó labdarúgó itt nem állt meg, és néhány mondatot még hozzáfűzött első gondolatához. „Ha engedted a fiútestvéred vagy a barátod, hogy írjon nekem, akkor beszélgethetünk… Minden tisztelettel, de nem fogok egy kislánnyal vitatkozni…”

Babel végül egészen addig elment, hogy megadta a telefonszámát is, ha valaki személyesen szeretné szapulni őt.

Ryan Babel ismét hallatott magáról (Fotó: 101greatgoals.com)
Ryan Babel ismét hallatott magáról (Fotó: 101greatgoals.com)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik