Liverpool: a Burnley támadóját szemelte ki Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 13:59
Úgy tűnik, mégsem lesz olyan csendes a január a Merseyside-on, az angol Liverpool labdarúgócsapata ugyanis aktívan érdeklődik a Burnley 22 éves csatára, Danny Ings iránt.

Ings szerződése a nyáron lejár, Sean Dychea, a Burnley menedzsere azonban nem szívesen szabadulna meg az U21-es válogatott játékostól, ugyanis benne látja a bennmaradás kulcsát. Az ESPN úgy tudja, a Liverpool hajlandó kompromisszumot kötni: Ings a szezon végéig a Premier League 17. helyén álló Burnleynél szerepelhet kölcsönben és csak nyáron csatlakozna a „vörösökhöz".

„Danny is azt mondta, hogy a szezon végéig itt marad, és mi is azt mondtuk, hogy a szezon végéig itt marad – mondta Dyche. – Hogy utána mi fog történni? Ki tudja?"

2014 nyarán Divock Origi is egy hasonló üzlet keretein belül igazolt a Liverpoolhoz. Brendan Rodgers 10 millió font körüli összegért szerződtette a 19 éves belga támadót, aki kölcsönben a Lille-nél maradt.

Az ESPN értesülései szerint a 19 bajnoki mérkőzésen hét gólt szerző Ings a Tottenham és a Real Sociedad érdeklődését is felkeltette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik