Liverpool: elküldik a belgát, akit a Real Madridból pótolnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 11:09
null
A „vörösök” előkészítették az ajánlatot, 14.5 millió eurót szánnak Keylor Navas megszerzésére? (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban megválik kapusától, az utóbbi időben a kritikák kereszttüzébe kerülő Simon Mignolet-től, és a Real Madridból pótolnák a belgát.

Az angol lapok az utóbbi hetekben kész tényként kezelik, a liverpooli kapuból korábban kirobbanthatatlannak tűnő Simon Mignolet a nyáron csapatot vált, a kérdés csupán az, ki pótolja a belgát.

Korábban a Boltontól vélhetően távozó Bogdán Ádám neve került elő a „vörösök” kapcsán, ám a Sunday Mirror értesülései szerint a Real Madridból pótolhatja „egyesét” a gárda. A britek állítják, a kívánságlista első helyére Keylor Navas, a blancók kapusa került.

A Costa Rica-i játékos érkezése óta csupán epizódszerephez jut a spanyol fővárosban, ráadásul a Manchester Unitedet erősítő David de Gea érkezésével – már persze ha a spanyol rábólint a Real ajánlatára – könnyen a kispadról is leszorulhat.

A 2014-es világbajnokságon bravúrt bravúrra halmozó kapuvédőért állítólag már előkészített egy ajánlatot a Liverpool vezetősége, amely 14.5 millió eurót szánna Navas megszerzésére.

A 2014 augusztusában 10 millió euróért a Real Madridhoz szerződő kapus a 2014–2015-ös idényben csupán 11 tétmeccsen húzhatta fel a madridiak mezét, a bajnokságban pedig összesen 540 percet töltött a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik