Liverpool: 57 millióért jöhet játékos Németországból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 14:32
Egybehangzó sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool Naby Keitával erősítené meg keretét.

A 22 esztendős Naby Keita jelenleg a Gulácsi Pétert is soraiban tudó RB Leipzig játékosa, szerződése 2020 nyaráig szól a lipcsei klubbal. Naby Keita jelenleg a Gulácsi Pétert is soraiban tudó RB Leipzig játékosa, szerződése 2020 nyaráig szól a lipcsei klubbal.

A 25-szörös guineai válogatott középpályást a Leipzig eredetileg nem akarta elengedni, ám Keita a hírek szerint a Liverpool érdeklődése kapcsán bejelentette távozási szándékát a német egyesület vezetőségénél.

Ezek után a lipcseiek jelezték, Keita mehet, ám az RB Leipzig nem adja el 80 millió euró alatt. Ezt az összeget Jürgen Kloppék vélhetően nem fizetik ki, ám a brit lapok úgy tudják, a liverpooliak hamarosan 57 millió euró körüli ajánlatot tesznek Keita játékjogáért.

Keita állítólag előkelő helyen szerepel Klopp kívánságlistáján, így a Liverpool nehezen mondana le a középpályás megszerzéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik