Leicester: „Ranieri? Fogalma sincs semmiről, mázlija volt!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.21. 09:46
Cicinho 15 mérkőzésen lépett pályára a brazil labdarúgó-válogatottban, és volt többek között a Real Madrid és a Roma játékosa is. A 36 éves jobbhátvéd az ESPN Brasilnak néhány napja bevallotta, masszív alkoholista volt. Az interjúban beszélt korábbi menedzseréről, Claudio Ranieriről is.

Cicinho 2007 és 2012 között az olasz Roma játékosa volt, így testközelből ismerheti Claudio Ranierit, aki 2009-től 2011-ig a „farkasokat” irányította.Cicinho 2007 és 2012 között az olasz Roma játékosa volt, így testközelből ismerheti Claudio Ranierit, aki 2009-től 2011-ig a „farkasokat” irányította.

Minél nagyobb sikereket ért el, annál többet ivott

„Sosem tudtam megállni két pohárnál. Addig kellett innom, amíg teljesen kiütöm magam. Egyszer találkoztam Jézussal, miután megittam tizennyolc caipirinhát és tizennégy sört.”


Mint az a 15-szörös brazil válogatott védő szavaiból kiderül, kifejezetten rossz véleménnyel van a szakemberről, aki a legutóbbi szezonban csodát hajtott végre, és megnyerte a Leicester Cityvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League).

Cicinho viszont nem tulajdonít nagy jelentőséget a nem mindennapi tettnek, szerinte Ranierinek csak szerencséje volt.

„Amikor a Románál ő volt az edzőm, folyton balhézott velem. Nem igazán kedveli a brazil játékosokat” – vélekedett a válogatottal 2005-ben Konföderációs Kupát nyerő Cicinho az ESPN Brasilnak.

„Ranieri bajnokságot nyert a… nem is emlékszem a klub nevére. Ranierinek nincs játékrendszere, ráadásul azt sem tudja, hogyan kell edzeni a játékosokat. Mégis hogy végezhetett a csapatával első helyen a Premier League-ben? Tiszta szerencse, nem több. Ha egy nagy klub kispadjára leültetnéd, nem menne neki.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik