Leicester: ezt az iparágat is felrobbantotta a bajnoki arany

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.06. 13:52
null
Vardy hét órát töltött a szalonban
A tetoválószalonok forgalmának is jót tett a Leicester City Premier League-győzelme. Legalábbis a bajnokcsapat városában mindenképp.

Eleve nagy népszerűségnek örvend a tetoválás a futballisták körében, ami jó reklám az iparágnak. De mi van akkor, ha a kedvenc csapatod megnyeri a bajnokságot? Pláne, ha ez olyan csapat, amely amúgy nem szokta megnyerni a bajnokságot?

Egyértelmű! Irány a tetoválószalon.

Nik Moss-Glennon állítólag nagyon híres tetoválómester, akinél Jamie Vardy még időben foglalt időpontot. A Leicester házi gólkirálya a hétfői Chelsea–Tottenham (a 2–2-es döntetlen után vált biztossá a City bajnoki címe) bajnoki meccs előtt hét órát töltött Moss-Glennon szalonjában, hogy kislánya, Sophia születésének állítson emléket.

Egy nappal később már nem biztos, hogy Vardy könnyen foglalt volna magának időpontot. Na jó, neki talán sikerült volna, de a mezei leicesteri halandó/szurkoló csúnyán hosszú várólistára került volna.

„Ahogy haladtunk a bajnoki cím felé, egyre többen érdeklődtek a tetoválások iránt, azt azonban nem láttam előre, hogy milyen őrület lesz, ha tényleg megszerezzük az aranyérmet. A Tottenham meccse után egész egyszerűen felrobbant a Twitter és a Facebook is. És ez folytatódott másnap is. Amikor kedden munkába mentem, már hetven új megrendelés érkezett a klubbal kapcsolatban” – mondta Moss-Glennon.

A mester elmondta, jelenleg ott tart, hogy legkorábban június végére lehet nála időpontot foglalni. Addig is korábban kezdi a munkanapját, és később is végez, hogy ki tudja elégíteni a megrendelők igényeit.

A Leicester bajnoki címe mindenkinek jót tett a városban…

Nik Moss-Glennonnak jó sok munkája lett
Nik Moss-Glennonnak jó sok munkája lett

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik