Leicester City: a csapatból kerülhet ki Pogba utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 16:33
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus felkészült Paul Pogba távozására, és N’Golo Kantéval pótolnák a középpályást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a torinóiak mindenképpen meg akarják tartani Pogbát, de abban az esetben, ha a francia mégis a távozás mellett dönt, akkor honfitársával, a Leicester City alapemberével pótolnák. Kanténak 2019-ig szól a jelenlegi szerződése, amelyben 20 millió fontos (25 millió eurós) kivásárlási ár szerepel.Mint arról korábban beszámoltunk, a torinóiak mindenképpen meg akarják tartani Pogbát, de abban az esetben, ha a francia mégis a távozás mellett dönt, akkor honfitársával, a Leicester City alapemberével pótolnák. Kanténak 2019-ig szól a jelenlegi szerződése, amelyben 20 millió fontos (25 millió eurós) kivásárlási ár szerepel.

A 25 éves játékos többek között az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City és a PSG kívánságlistáján is szerepel. A nagy kérők hallatán a Leicester is elkezdte keresni Kanté utódját, aki a hírek szerint a Southamptont erősítő Victor Wanyama lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik