Leeds: Ibra már nem, de Cavani még az újoncnál köthet ki – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 10:35
null
A Leeds United Ibrát is szerződtette volna, most „beérné Cavanival is (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Leeds United figyeli Edinson Cavani helyzetét, ezt Andrea Radrizzani klubtulajdonos is megerősítette – írja a Football Italia.

 

A Leeds United tulajdonosa elismerte, megpróbálták Zlatan Ibrahimovicot a klubhoz csábítani, ő azonban nemet mondott. Ugyanakkor a svéd világklasszis egykori csatártársa, Edinson Cavani könnyen lehet, hogy a PL-újoncnál köt ki.

„Ibrahimovic átigazolása nehéz feladat lesz. Megpróbáltuk szerződtetni januárban, ő viszont a Milant választotta helyettünk. Azt gondolom, most már túl késő ahhoz, hogy nálunk játsszon” – mondta Andrea Radrizzani.

„Cavani nagyszerűen bánik a labdával és még fizikális is, így könnyen felveheti a Premier League ritmusát” – folytatta a Leeds United tulajdonosa.

Radrizzani azt is hozzátette, hogy soha nem beszélt Cavaniról a Leeds United menedzserével, Marcelo Bielsával.

„Egyelőre nem tárgyaltunk Bielsával Cavaniról, ugyanakkor mindketten gondoltunk rá, hiszen még mindig elérhető a szabadon igazolhatók között” – tette hozzá Radrizzani.

A nagy múltú csapat 2004-ben esett ki a Premier League-ből, 2010-ben még a harmadosztályban sínylődött, most viszont 16 év után ismét az élvonalban szerepelhet – és máris a BL-be vágyik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik