HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.12.16 09:29 Frissítve: 2016.12.16 13:06

Kép: visszatér az MU-hoz a korábbi csatár, de csak ezért

Dimitar Berbatov nagyon komolyan gondolja, hogy újra az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban futballozzon! Azonban újra formába kell lendülnie, ezt pedig hol máshol, mint korábbi sikerein helyszínén, a Manchester Unitednél teheti meg.

HIRDETÉS

 

A bolgár Sportal szerint a januárban 36.-ik születésnapját ünneplő Berbatov a jövő héten visszatér a Manchester Unitedhez, hogy felkészüljön a PL-be történő visszatérésére.

„Ha már játszottál a Premier League-ben, akkor nem akarsz máshol futballozni. Szívesen játszanék egy olyan csapatban, ahol hasznosíthatják a tapasztalatomat és a tudásomat. Segíthetek a fiatal játékosok fejlődésében, illetve, hogy a csapat még erősebb legyen. Az a lényeg, hogy mindennel tudjam segíteni a csapat játékát” – mondta Berbatov a BBC-nek.

A támadó – aki egyike azon öt játékosnak, akik öt gólt szereztek egyetlen PL-meccsen – nyár óta szabadon igazolható, előző csapata, a görög PAOK nem hosszabbított szerződést a támadóval.

A Sky Sports úgy értesült, hogy Berbatov iránt a Swansea érdeklődik a Premier League-ből, ezt a csapat menedzsere, Bob Bradley is megerősítette.

Berbatov a Tottenham, a Manchester United és a Fulham színeiben összesen 229 mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, ezeken a találkozókon 94 gólt szerzett.

Berbatov a héten már járt a Manchester Unitednél, jövő héten pedig visszatér, hogy néhány napig José Mourinho csapatával készüljön.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS