Kép: pénz nincs, ketyeg az óra, a klub nem mindennapit húzott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.07. 17:49
Érdekes döntést hozott az angol hetedosztályú angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Basingstoke Town vezetősége. Az elnök szezon végi távozása óta folyamatosan ketyeg az órája a klub tulajdonosainak, hogy mielőbb új befektetőket találjanak. Ezért azt találták ki, hogy meghirdetik magukat!

A népszerű online vásárló oldalon, az Ebayen árulják a klubot. A licitálás 99 pennynél kezdődött, és egy nap alatt 61 ajánlat érkezett, így a licit már elérte a 30 ezer fontot.

„A világnak tudnia kell, hogy a klub eladó. Senki sem tudja, hogy mi lesz velünk, de ha nem találunk sürgősen befektetőket, akkor akár a legrosszabb is történhet. Megszűnünk létezni. A klubnak nagy tradíciói vannak, így ez nem történhet. Mi tehát a legegyszerűbb módja, hogy ez ne valósuljon meg? Tudatjuk mindenkivel, hogy eladóak vagyunk” – mondta a BBC-nek az ötletgazda Simon Hood, korábbi klubigazgató.

Az aukció vége december 13-a, a klubvezetést pedig szigorú ellenőrzések után adja át a Bansingstoke Townt a győztesnek. Azt érdemes tudni, hogy a klubnak jelenleg kétmillió fontos tartozása van...

FRISSÍTÉS!

Később a klub hivatalosan cáfolt. Elnézést kértek, csak felhajtást szerettek volna generálni. A reklámfogás azonban „túl jól sikerült”, ezért a licitálást fel is függesztették.

(Forrás: eBay)
(Forrás: eBay)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik