Kép: magángép? Dehogy! A Spurs játékosa fapadossal ment

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 18:12
null
Mintha nem lenne élsportoló – Eric Diernek tökéletesen megfelel a fapados járat is (Fotó: AFP)
Az élsportolók esetében nem ritka, hogy vagyonokat adnak ki azért, hogy az átlagemberektől elkülönítve, akár luxuskörülmények között utazzanak. Eric Diert azonban más fából faragták: a Tottenham futballistája egy fapados légitársaság, az EasyJet járatával jutott el Marrákesbe.

Dier a hírek szerint 60 ezer fontot, vagyis több mint 22 millió forintot keres hetente, ennek ellenére beérte az összesen 500 fontos – több mint 180 ezer forintos – jegyekkel.

A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó végigjátszotta a Southampton elleni FA-kupa-meccset, majd másnap kora reggel indult a marokkói városba. Több angol csapatnak is szabad volt a mögöttünk hagyott hétvége, így juthatott idő egy kis idény közbeni nyaralásra. A Spurs a február 5-én lejátszott meccs után legközelebb 16-án vasárnap lép pályára, mégpedig az Aston Villa ellen a Premier League-ben.

FOX Sports Football on Twitter

Eric Dier earns $120,000 a week. He just took a $500 economy class flight - the morning after playing for Spurs. MORE: https://t.co/AdVkLVopHZ


A Spurs-játékosok pihenője (Dier a jobb oldali felső képen látható)


Tottenham Hotspur on Twitter

Rest and relaxation during the #WinterBreak before the hard work starts again this week. #THFC #COYS



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik