HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.11.17 12:40 Frissítve: 2016.11.17 13:38

Kép: a herceg barátnője játssza Vardy feleségét?

Mint arról beszámoltunk, hamarosan film készül a Leicester City angol válogatott támadójáról, Jamie Vardyról. A csatár, akinek kiemelt szerepe volt abban, hogy a „rókák” az előző szezonban óriási meglepetésre megnyerték az angol bajnokságot, a népszerű brit színészt, korábbi labdarúgót, Vinnie Jonest szeretné a főszerepben látni. Lehetséges azonban, hogy Jonest Nigel Pearsonként, a Leicester City korábbi menedzsereként láthatjuk majd a vásznon. A napokban állítólag az is eldőlt, hogy ki alakítja a támadó feleségét, Rebekah Vardyt.

 

Meghan Markle (jobbra) játszhatja Rebekah Vardyt (középen) (Forrás: Mirror)

 

Az angol bulvárlap, a The Sun szerint ugyanis II. Erzsébet királynő unokájának, Harry hercegnek a barátnője, Meghan Markle alakítja majd Vardy feleségét. A riport szerint maga a 35 éves színésznő jelentette ki, hogy szívesen eljátszaná a szerepet.

Vardy felesége – aki jelenleg a pár második gyermekét várja – egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket.

A film állítólag igen nagy költségvetésből készül, és azt fogja bemutatni, hogyan alakult Jamie Vardy élete a hetedosztálytól a Bajnokok Ligájáig.

Bár a műnek még nincs rendezője, a The Sun szerint több kiváló brit szakember is jelölt lehet, köztük a 2008-ban a Gettómilliomosért Oscar-díjat kapó Danny Boyle, az akciófilmjeiről híres Guy Ritchie vagy a Phillips kapitány című filmdrámát jegyző Paul Greengrass.

Jamie Vardy megformálójáról is megindultak a találgatások. A One Direction nevű együttes óriási futballrajongója, Louis Tomlinson, a komikus Jack Whitehall és a Westlife korábbi énekese, Nicky Byrne is az esélyesek között van.

Rebekah Vardy (balra) és Meghan Markle – van azért hasonlóság (Forrás: caughtOffside)

 

2019.01.13 17:13:55

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Rashford szerezte a rangadó egyetlen gólját, de a meccs legjobbja a fantasztikusan védő De Gea volt.

2019.01.12 22:53:16

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Túlzó egyesek felháborodása.

2019.01.12 19:21:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Mia Khalifa rájött, hogy West Ham-szurkoló, rögtön neki is ment az Arsenal középpályásának.

2019.01.11 12:03:44

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

„A forgatás első napja Londonban pompás siker volt. Alig várom, hogy bejelentsem, min munkálkodom.”

2019.01.09 11:18:39

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. SuperMan. City: nyugalom-sziget, pénz az utánpótlásból, megbecsült tartalékok, közemberközeli sztárok.