„Ha Wengernek baja van velem, szóljon, szívesen odamegyek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 15:21
null
Chris Coleman nem hagyta szó nélkül Wenger megjegyzését (Fotó: Action Images)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere Aaron Ramsey sérülését – a középpályás a Bayern München elleni BL-mérkőzésen vált harcképtelenné – követően úgy nyilatkozott, a problémában közrejátszhatott, hogy a játékos pályán volt a walesi válogatott októberi Eb-selejtezőin. A walesiek szövetségi kapitánya, Chris Coleman most „visszalőtt” Wengernek.

Ramsey október 20-án, a Bayern München elleni BL-mérkőzésen sérült meg. Előtte október 10-én és 13-án a válogatottban játszott Bosznia-Hercegovina és Andorra ellen, majd október 17-én már klubjában is szerepet kapott. Wenger szerint a már tét nélküli, Andorra elleni Eb-selejtezőn felesleges volt Ramsey játékát kockáztatni, és ez is benne volt abban, hogy a középpályás egy héttel később megsérült.

„Ha Wengernek baja van velem vagy a válogatási elveimmel, szóljon, szívesen odamegyek az Arsenal edzőpályájára. Elég nehéz a szakvezetők dolga anélkül is, hogy beszólogassanak egymásnak, ez pedig sunyi beszólás volt. A klub részéről semmilyen hivatalos kommünikét nem kaptam, és ha nem kapok, az azt jelenti, zöld utam van, pályára küldhetem a játékost. Wenger és az Arsenal orvosi stábja részéről sem volt kommunikáció. Ha baja van Aaron Ramsey játszatásával, akkor hívjon fel, és mondja – ahogy Roy Hodgsont fel is hívta Theo Walcott-tal kapcsolatban” – vélekedett a Hollandia elleni keretét kihirdető Coleman. A sérült Ramsey nem játszhat a felkészülési mérkőzésen, csakúgy, mint a Real Madrid szélsője, Gareth Bale.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik