Gera Zoltán gólja nem ért továbbjutást

Vágólapra másolva!
2009.09.23. 23:45
Címkék
Továbbjutott az angol Ligakupa 4. fordulójába az egyaránt 1–0-ra nyerő Chelsea és a Manchester United. A Gera Zoltánnal felálló Fulham a magyar légiós gólja ellenére hosszabbításos mérkőzésen kikapott a Manchester Citytől. Játszott Gyepes Gábor és Halmosi Péter is.

 

Gera gólja nem ért továbbjutást (Fotó: Reuters)
Gera gólja nem ért továbbjutást (Fotó: Reuters)

Egyaránt egy góllal nyert a Chelsea és a Manchester United az angol Ligakupa 3. fordulójában. A londoniak a QPR-t (amelyben Buzsáky Ákos végigjátszotta a találkozót), míg a „vörös ördögök” a Wolverhamptont búcsúztatták.

A Chelsea Salomon Kalou 52. percben szerzett találatával nyert 1–0-ra. A Manchester United továbbjutást érő gólját Danny Welbeck szerezte a 67. percben.

A Fulham a nyáron nagyon megerősödő Manchester City vendége volt, a kezdőben Gera Zoltánnal.

Az utóbbi időben kevés lehetőséghez jutó középpályás meg is hálálta a bizalmat. A 34. percben 22 méterről, jobb lábbal vette be Shay Given kapuját.

Az előnyt azonban nem tudta megtartani a londoni csapat, Gareth Barry ugyanis a második félidőben egalizált.

A hosszabbításba torkolló összecsapáson végül Kolo Toré gólja döntött, Gerát pedig a 120. percben sérülés miatt le kellett cserélni.

A Cardiffban Gyepes Gábor végig a pályán volt az Aston Villa ellen. A birminghamiek Gabriel Agbonlahor góljával 1–0-ra nyertek. A magyar légiós sárga lapot kapott a mérkőzésen.

Halmosi Péter végigjátszotta a Hull City mérkőzését, csapata azonban hazai pályán csúnya verésbe szaladt bele az Everton ellen.

ANGOL LIGAKUPA 
3. FORDULÓ
Aston Villa–Cardiff City 1–0
Chelsea–Queens Park Rangers 1–0
Hull City–Everton 0–4
Preston North End–Tottenham Hotspur 1–5
Manchester City–Fulham 2–1 (h. u.)
Manchester United–Wolverhampton 1–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik