Fulham: Riise szerint Király új klubját „lehúzták a wc-n”

Vágólapra másolva!
2014.08.27. 16:30
John Arne Riise, a Fulham korábbi norvég játékosa szerint Felix Magath irányításával esélyük sincs a sikerre a londoniaknak.

Mint ismert, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Fulham kedden átigazolta Király Gábort az 1860 Münchentől. John Arne Riise szerint azonban az új emberek sem segíthetnek, Felix Magath-tal sosem fog szárnyalni a klub.Mint ismert, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Fulham kedden átigazolta Király Gábort az 1860 Münchentől. John Arne Riise szerint azonban az új emberek sem segíthetnek, Felix Magath-tal sosem fog szárnyalni a klub.

„Imádom a Fulhamet, családias klub, amelyben élmény volt játszani, de Felix Magath szerződtetésével mindent lehúztak a wc-n a vezetők. Az edzési módszerei borzalmasak, csöndes és unalmas edző. Egyszerre sajnálom és féltem a Fulhamet” – mondta egy norvég tv-műsorban Riise.

A Fulham jelenleg a másodosztályban a tabella utolsó helyén áll, az eddigi négy forduló alatt egyetlen pontot sem gyűjtött Király Gábor új csapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik