FFT: Rashford, aki már az etetőszékben is futballmeccset nézett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 14:27
A csillagászati árak korában Marcus Rashford a bizonyíték arra, hogy a Manchester United még mindig képes jó játékosokat nevelni. De vajon képes lesz-e állandósítani helyét a kezdőcsapatban? Na fogadjunk!  

 

„Melanie Rashford withingtoni otthonában etetőszékbe ültette izgalomtól kapálózó, cumit rágcsáló kisfiát. A csöppség le sem vette szemét a televízió képernyőjéről. Na, nem a Postás Patet vagy a Teletabikat nézte ilyen lelkesedéssel, mint a kortársai: egy labdarúgó-mérkőzés kötötte le a figyelmét. Édesanyja nem bánta, így legalább tud pihenni egyet, mielőtt dolgozni indul a fogadóirodába. Marcus ekkor még csak hét hónapos volt, de máris beleszeretett a játékba, ami az első lépést jelentette a futballsztárság felé vezető úton.”

A FourFourTwo meglátogatta Marcus Rashford családját, hogy utánajárjon, honnan jött ez a húszéves, mégis befutott csatár, aki már az angol válogatottban is bemutatkozott, és aki két évvel ezelőtt azzal lett híres, hogy az Arsenal ellen szerzett duplája után azt mondta a riporternek, siet haza, mert másnap kémiából vizsgázik.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik