FFT: pofonkerülgetés és rendőrgumibot – a sárga kabátos hadsereg

Vágólapra másolva!
2018.07.23. 17:04
Pofonkerülgetés és rendőrgumibot, nemre való tekintet nélkül. Ki akar ezek után biztonsági lenni? Belebújtunk a narancsszín fényvisszaverős dzsekibe, és kiderítettük.

Miért megy el bárki is biztonsági embernek futballmeccsekre? Aki felölti a fényvisszaverő kabátot, az onnantól a védelem első vonalát képzi, ha rosszra fordulnak a dolgok. Ők állnak szemtől szemben az Egyesült Királyság legagresszívabb, legittasabb és legengedetlenebb csőcselékével. Ez gyakran jár együtt igen komoly bántalmazással, leginkább szóbeli, olykor testi formában, valamint azzal a közkedvelt elő­ítélettel, hogy minden biztonsági egy hataloméhes mini Hitler, aki már majdnem olyan rossz, mint egy közlekedési rendőr, és arra használja fel azt a fikarcnyi kis hatalmat, amit kisajtolt magának, hogy elrontsa mások szórakozását.

A FourFourTwo beállt a neonszín sorfalba, és egy kódszavakkal, szitkokkal, térfigyelőkkel, parfümmel, szenvedéllyel, kacagással és egy kis lökdösődéssel tarkított délután alatt megtanulta, hogy a rendfenntartás művészete több, mint aminek látszik…

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik