FFT: Christian Eriksen az új Luka Modric?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.25. 16:18
A Tottenham dán királyfija csúcsidényt zárt, a Spurs pedig 1995 óta először London legjobb csapata lett. Eriksen akkor még csak hároméves volt. Itt az idő, hogy megtörjék a tízéves trófeaböjtöt.

A dán középpályás tizennégy gólt szerzett a Tottenhamnek, köztük egyet otthon a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, majd egyet idegenben a hírhedten harapós Juventus ellen, nem is beszélve a megállíthatatlan bombagólról, amivel a Spurs 28 év után először tudott nyerni a Stamford Bridge-en. Klubszinten ez volt Eriksen eddigi legjobb idénye.

A remek gólarányon kívül elegáns irányító játéka is segített abban, hogy az észak-londoni klub könnyebben viselje a hontalanságot a Wembleyben. Az irigylésre méltó harmadik helyen végeztek, garantálva, hogy Mauricio Pochettino csapata harmadszor is bekerüljön a Bajnokok Ligájába.

Bár a 2017–18-as idényben lemaradt a PFA Év játékosa-jelöltjeinek listájáról, de életében először megkapta az Év csapata-díjat.

És mi történt még Eriksennel az előző idényben, valamint mit várnak tőle még a szurkolók? Kiderül a FourFourTwo magazin terjedelmes anyagából!

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik