FFT: a Tottenham is versenybe szállna Piatekért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.10. 17:19
Sajtóhírek szerint az Aston Villa és a Newcastle United mellett most már a Tottenham Hotspur is versenybe szállt azért, hogy megszerezze az AC Milan támadóját, Krysztof Piateket.

Az észak-londoni klub feltétlenül arra törekszik, hogy valahogy még a téli átigazolási időszakban megerősítse a támadószekcióját, ugyanis a csapat egyik legfontosabb játékosa és állandó gólfelelőse, Harry Kane megsérült, és márciusig egészen biztosan nem léphet majd pályára.

Márpedig Kane-en kívül José Mourinhónak nem igazán áll rendelkezésére olyan futballista, aki klasszikus 9-esként lenne bevethető, így magától értetődő, hogy a Spurs körülnéz majd a téli átigazolási piacon, már csak azért is, mert a gárda még a Bajnokok Ligájában is érdekelt.

A The Guardian értesülései szerint a londoniak meg is találták a megfelelő célpontot Piatek személyében, aki iránt korábban már az Aston Villa és a Newcastle is bejelentkezett. A lengyel válogatott labdarúgó a Genoától bár nagy reményekkel érkezett a San Siróba, meglehetősen nehéz időket volt kénytelen átélni a Milannál, hiszen 18 Serie A-s fellépése során csupán négyszer volt eredményes, így egyáltalán nem győzte meg a szurkolókat és a helyi szakembereket sem.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik