FFT: a „kicsi”, aki már Crouch előtt robottánccal ünnepelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 18:53
Amikor Peter Crouch csapattársa voltam, gyakran jelent meg olyan kép az újságban, hogy egymás mellett állunk. Ilyenkor úgy néztem ki, mint egy törpe! – mesélte az FFT olvasóinak Shaun Wright-Phillips.

Shaun Wright-Phillips már hosszú évek óta nem bújócskázott, és most minden pillanatát élvezi. Igen, tudjuk, 38 éves már. Igen, azt is tudjuk, hogy volt a Premier League bajnoka. Meglehet az is, hogy 36 alkalommal hívták meg az angol válogatottba. Ennek ellenére, ha a FourFourTwo arra kéri, hogy rejtőzzön el egy hatalmas függöny mögött, onnan ugráljon elő a fotósunk kedvéért, nagy örömmel teszi meg korábbi munkahelye, a Stamford Bridge melletti Hollywood Arms vendéglátóhelyen.

Lelkesedése az egész családra jellemző, apja, Ian Wright, az Arsenal korábbi játékosa, aki örökbe fogadta a hároméves Wright-Phillipset, ötvenes évei közepén is dinamikus. Shaun Arizonában él mostanság, miután befejezte pályafutását. A New York Red Bulls majd a Phoenix Rising labdarúgója volt. Most azonban visszatért Angliába, és Londonban válaszolt az FFT olvasóinak kérdéseire.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Magazinunkat olvassa digitálisan a digitalstand.hu/fourfourtwo oldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik