FA-kupa: Mourinho már a lefújás előtt kezet fogott volna, hiába - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.25. 14:38
José Mourinho már a harmadosztályú Bradford City elleni FA-kupa-meccs lefújása előtt odament kezet fogni a győztes fél edzőjével, azonban Phil Parkinson nem fogadta el azt, mert még a játékra koncentrált.

„Mourinho átjött, hogy kezet fogjon, de akkor még három és fél perc hátravolt a meccsből, és én nem akartam ebben részt venni. Tudtam, ha a Chelsea visszajön egy gólra, akkor a világklasszis játékosai révén könnyen betalálhatnak még egyszer, így arra koncentráltam, mit kell tennünk a maradék időben. A meccs után bejött az öltözőbe, és mindenkivel kezet fogott, gratulált a srácoknak a teljesítményükhöz, ami szerintem nagyon klassz volt" – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón a 4–2-re nyerő Bradfordot irányító Phil Parkinson. A meccs után bejött az öltözőbe, és mindenkivel kezet fogott, gratulált a srácoknak a teljesítményükhöz, ami szerintem nagyon klassz volt" – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón a 4–2-re nyerő Bradfordot irányító Phil Parkinson.

A Bradford edzője nem fogadja a kézfogást

A Bradford szurkolói cukkolták a Chelsea szimpatizánsait, felhasználva Mourinho kritikáját („Mourinho's right, your fans are sh***”)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik