Everton: Wayne Rooney élvezi a büntetésből kapott közmunkát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.20. 16:48
Körülbelül a felénél tart a 100 órás fizetés nélküli közmunka letöltésében Wayne Rooney, aki tanulási nehézségekkel küzdő felnőtteknek segít a karácsonyi készülődésben egy kertészeti központban. A szeptemberben ittas vezetésen kapott csatárt pénzbüntetéssel is sújtották, s a jogosítványát is bevonták két évre.

Wayne Rooneynak még szeptember közepén kellett megjelennie a bíróságon, miután a hónap első napján hajnalban egy közúti ellenőrzés során alkoholos befolyásoltság gyanúja merült fel vele szemben, és elő is állították. A későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a megengedett határérték háromszorosa volt a vérében, amikor volán mögé ült.Wayne Rooneynak még szeptember közepén kellett megjelennie a bíróságon, miután a hónap első napján hajnalban egy közúti ellenőrzés során alkoholos befolyásoltság gyanúja merült fel vele szemben, és elő is állították. A későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a megengedett határérték háromszorosa volt a vérében, amikor volán mögé ült.

A büntetésként kirótt közmunka a jelek szerint jó hatással van az Everton 32 éves támadójára, aki elmondása szerint nagyon élvezi a centrumban töltött időt, és biztos benne, hogy többekkel is tartani fogja a kapcsolatot, miután letölti a büntetését.

„Nagy örömömet lelem benne, hogy segíthetek ezeknek az embereknek felkészülni a karácsonyra. Nagyon megnyugtat és pihentet, hogy a körükben lehetek, leginkább azért, mert egy szó sem esik a fociról, és ez igazán felüdítő" – idézte Rooney szavait a BBC.

„Bizton állítom, hogy a büntetés letöltése után is kapcsolatban maradok velük" – tette még hozzá az angol válogatottban összesen 119 alkalommal szereplő csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik